Главная

Каталог

Обзор техники, технические характеристики устройств:
Каталог содержит 5783 описаний (характеристик) устройств
Автоакустика
Автоакустика
24 производителей
Устройства громкой связи
Устройства громкой связи
27 производителей
 
Колесные диски
Колесные диски
20 производителей
Шины
Шины
26 производителей
 
Телевизоры и мониторы
Телевизоры и мониторы
56 производителей
Автомагнитолы
Автомагнитолы
57 производителей
 

Як вибрати гараж Купивши автомобіль, варто подбати про місце для його стоянки. Звичайно, залишити «залізного коня» можна і у дворі будинку або на сусідній вулиці, проте такий метод зберігання, незважаючи на всі зручності і безкоштовність, не позбавлений недоліків. Машина, залишена під відкритим небом, слабо захищена від викрадачів і автовандалів всіх мастей - від запеклих зловмисників до п'яних сусідів. Місця ж на охоронюваних стоянках доступні не завжди, тому багато автовласників рано чи пізно замислюються про те, який вибрати гараж і як не помилитися при покупці.

 

Що робити зі старими шинами У міру експлуатації автомобіля його шини зношуються, рано чи пізно їх доведеться замінити на нові. Викидати старі покришки категорично не можна, вони мають великий термін розкладання (120 років). Крім цього такий вчинок буде адміністративним правопорушенням. Краще подумайте, як використовувати старі покришки для справи.

 

Що робити якщо замерзла вода в бачку омивача Найчастіше рідина в бачку омивача замерзає з приходом перших морозом, коли водії не встигають замінити воду на незамерзайку. Розглянемо різні способи, як розтопити лід швидко і ефективно.

 

 

Як визначити биту машину? На сьогоднішній день левова частка продажів припадає саме на старі автомобілі, а не на нові. Асортимент автомобілів вельми колоритний, так як з рук можна придбати автомобілі різних марок, різного цінового діапазону і стану.

Бесплатная

скачать

Аккаунты

2015 2016

Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net

для XenForo

для XenForo

Все о ремонте


Сейчас 11 гостей онлайн