Главная

Каталог

Обзор техники, технические характеристики устройств:
Каталог содержит 5783 описаний (характеристик) устройств
Автоакустика
Автоакустика
24 производителей
Устройства громкой связи
Устройства громкой связи
27 производителей
 
Колесные диски
Колесные диски
20 производителей
Шины
Шины
26 производителей
 
Телевизоры и мониторы
Телевизоры и мониторы
56 производителей
Автомагнитолы
Автомагнитолы
57 производителей
 

Лада Гранта, як бюджетний автомобіль У період кризи продажі автомобілів в Росії істотно скоротилися. Народ намагається економити на всьому, в тому числі і на покупку машини, тому намагаються вибрати, що подешевше .. Один з бюджетних автомобілів АвтоВАЗу - Лада Гранта. А чи варто розглядати цей транспортний засіб маючи в кишені мінімум грошей?

 

Вибираємо постачальника солярки Даний вид палива дуже популярний, як для машин, оскільки його витрата в порівнянні з бензином на однаковий кілометраж набагато менше, так і для опалення заміських будинків і котеджів. Закуповувати його на заправках нераціонально, так як на сьогоднішній день існує багато компаній-постачальників, ціни у яких можуть значно різниться з вартістю палива на заправній станції.

 

Принцип роботи варіатора Сьогодні автомобілі комплектуються різними типами трансмісій. Багатьом знайомі, як механічні коробки передач, так і автоматичні. Про їх принципі роботі розповідати не потрібно, так як це вже зроблено до нас. Інша справа, присвятити трохи увагу такому пристрою, як варіатор.

 

 

Хімчистка салону автомобіля своїми руками Кожному автовласникові коли-небудь доведеться зіткнутися з самостійної хімчисткою салону автомобіля. Справитися з чищенням килимків або килимового покриття можна не докладаючи надмірних зусиль, але про те як саме здійснювати маніпуляції, пов'язані з чищенням оббивної поверхні сидінь, обізнані далеко не всі. Адже використання неперевіреної технології хімчистки салону автомобіля може відгукнутися плачевними наслідками.

Бесплатная

скачать

Аккаунты

2015 2016

Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net

для XenForo

для XenForo

Все о ремонте


Сейчас 11 гостей онлайн