Главная

Каталог

Обзор техники, технические характеристики устройств:
Каталог содержит 5783 описаний (характеристик) устройств
Автоакустика
Автоакустика
24 производителей
Устройства громкой связи
Устройства громкой связи
27 производителей
 
Колесные диски
Колесные диски
20 производителей
Шины
Шины
26 производителей
 
Телевизоры и мониторы
Телевизоры и мониторы
56 производителей
Автомагнитолы
Автомагнитолы
57 производителей
 

Як уникнути евакуації автомобіля (хитрості) Евакуатори стали справжнім ворогом водіїв, багато їх ненавидять за те, що часом вони відвозять абсолютно не ті машини, які дійсно заважають дорожньому руху. А якщо автомобіль евакуювали, то іноді повернути його виходить не так просто, як здається. У зв'язку з цим автолюбителі придумали певні хитрощі, як захиститися від евакуації автомобіля ..

 

Експлуатація автомобільного кондиціонера Ось уже видніються перші промінчики сонця і не за горами літо. Всю зиму ми намагалися зігрітися в машині, а зовсім скоро будемо включати кондиціонер на всю, щоб врятуватися від спеки. Але чи всі знають, як правильно використовувати кондиціонер?

 

Подушки безпеки в автомобілі Одним з основних видів забезпечення безпеки пасажирів автомобіля при ДТП є airbag, або надувні подушки. Нинішні норми безпеки, які встановлюються EuroNCAP, пред'являють жорсткі вимоги не тільки до конструкції автомобіля, але і на наявність в ньому пристосувань пасивної безпеки.

 

 

Купівля машини в кредит Купити автомобіль в кредит стала справою простим, а тому вельми буденним. Ось і статистика показує, що одна третина угод із продажу автотранспортних засобів здійснюється в кредит. Адже тепер його з легкістю можна отримати, навіть якщо продавцем машини є не юридична особа, а інша людина - знайомий або не дуже.

Бесплатная

скачать

Аккаунты

2015 2016

Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net

для XenForo

для XenForo

Все о ремонте


Сейчас 11 гостей онлайн