Главная

Каталог

Обзор техники, технические характеристики устройств:
Каталог содержит 5783 описаний (характеристик) устройств
Автоакустика
Автоакустика
24 производителей
Устройства громкой связи
Устройства громкой связи
27 производителей
 
Колесные диски
Колесные диски
20 производителей
Шины
Шины
26 производителей
 
Телевизоры и мониторы
Телевизоры и мониторы
56 производителей
Автомагнитолы
Автомагнитолы
57 производителей
 

Як вибрати гараж Купивши автомобіль, варто подбати про місце для його стоянки. Звичайно, залишити «залізного коня» можна і у дворі будинку або на сусідній вулиці, проте такий метод зберігання, незважаючи на всі зручності і безкоштовність, не позбавлений недоліків. Машина, залишена під відкритим небом, слабо захищена від викрадачів і автовандалів всіх мастей - від запеклих зловмисників до п'яних сусідів. Місця ж на охоронюваних стоянках доступні не завжди, тому багато автовласників рано чи пізно замислюються про те, який вибрати гараж і як не помилитися при покупці.

 

При якій температурі міняти зимову гуму? Так як не можна визначити чітку межу між літом і зимою в плані експлуатації автомобіля, то досить складно визначити дату і температуру при якій пора міняти гуму. Особливо проблематичним цей процес став останнім часом, так як погодні умови стали нестабільні і непередбачувані.

 

Гаджети для автомобілістів в найближчому майбутньому Автомобільні гаджети (пристрої) дуже швидко розвиваються і удосконалюються. Ще зовсім недавно вирушаючи в інше місто ми брали з собою атлас, зараз ми не можемо уявити експлуатацію автомобіля без навігатора GPS. А які будуть гаджети для автомобілістів в недалекому майбутньому?

 

 

Комплект автомобіліста або що возити в багажнику У кожному багажнику є місце для дорожнього набору автомобіліста. В одному автомобілі він складається з мінімального набору речей, в іншому - комплект підійде на всі випадки життя. Поговоримо про атрибутику автомобіліста ..

Бесплатная

скачать

Аккаунты

2015 2016

Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net

для XenForo

для XenForo

Все о ремонте


Сейчас 11 гостей онлайн