Главная

Каталог

Обзор техники, технические характеристики устройств:
Каталог содержит 5783 описаний (характеристик) устройств
Автоакустика
Автоакустика
24 производителей
Устройства громкой связи
Устройства громкой связи
27 производителей
 
Колесные диски
Колесные диски
20 производителей
Шины
Шины
26 производителей
 
Телевизоры и мониторы
Телевизоры и мониторы
56 производителей
Автомагнитолы
Автомагнитолы
57 производителей
 

Про масло для газового двигуна (ГБО) Режим роботи двигуна на бензині і газі значно відрізняється. У двигуна працюючого на газі більш висока температура в камері згоряння, а при підвищених температурах створюються умови для освіти нагару на деталях і робочих поверхнях силового агрегату. У зв'язку з цим виникають два питання: як часто слід міняти масло в двигуні на газі, і має сенс використовувати спеціальне масло для газового двигуна ..

 

Види автомобільних дисків Дуже часто перше, що привертає наш погляд в зовнішності автомобіля, це автомобільні диски, особливо якщо це яскраві і модні варіанти. Багато хто стверджує, що красиві і екстравагантні диски можуть перетворити й прикрасити самий звичайний і пересічний автомобільчик.

 

Які автомобілі збирають в Росії? Ще не так давно можна було з легкістю перерахувати всі марки автомобілів, які збиралися на території нашої країни. Це було пов'язано з тим, що кількість марок було мінімально, і кожен знав, що існують ВАЗи, ГАЗи та на крайній випадок "Москвичі", а далі список продовжувати було, в принципі, нікуди.

 

 

Який вибрати колір автомобіля? Сьогодні виробники автомобілів пропонують не тільки широкий вибір різних комплектацій, але і ще більш широку лінійку колірних варіантів машин, серед яких легко заплутатися.

Бесплатная

скачать

Аккаунты

2015 2016

Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net

для XenForo

для XenForo

Все о ремонте


Сейчас 11 гостей онлайн