Главная

Каталог

Обзор техники, технические характеристики устройств:
Каталог содержит 5783 описаний (характеристик) устройств
Автоакустика
Автоакустика
24 производителей
Устройства громкой связи
Устройства громкой связи
27 производителей
 
Колесные диски
Колесные диски
20 производителей
Шины
Шины
26 производителей
 
Телевизоры и мониторы
Телевизоры и мониторы
56 производителей
Автомагнитолы
Автомагнитолы
57 производителей
 

Про деталі автомобіля зі склопластику Склопластик - це композиційний матеріал, який застосовується при виготовленні різних деталей автомобіля. Наприклад, часто встановлюють бампер зі склопластику, спойлер, крила, капот і навіть двері зі склопластику. А Ви знаєте, чому власники автомобілів відмовляються від штатних деталей кузова і вибирають вироби зі склопластику?

 

Що робити зі старими шинами У міру експлуатації автомобіля його шини зношуються, рано чи пізно їх доведеться замінити на нові. Викидати старі покришки категорично не можна, вони мають великий термін розкладання (120 років). Крім цього такий вчинок буде адміністративним правопорушенням. Краще подумайте, як використовувати старі покришки для справи.

 

Як розмитнити машину з Білорусії? Розмитнення автомобілів має деякими нюансами, які мають залежність від країни походження транспортного засобу. Наприклад, щоб розмитнити авто з Білорусі необхідно знати особливості процедури, яка може відрізнятися від розмитнення з інших країн.

 

 

Бензин АІ 92 або 95, що краще? Який бензин заливати в бак зазначено в керівництві автомобіля, але як показує практика не всі водії дотримуються цих рекомендацій. У спробах заощадити багато хто починає заправляти свій автомобіль бензином з меншим октановим числом, ніж зазначено в рекомендаціях заводу виробника. А Ви знаєте, що буде якщо залити 95 замість 92?

Бесплатная

скачать

Аккаунты

2015 2016

Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net

для XenForo

для XenForo

Все о ремонте


Сейчас 11 гостей онлайн