Главная

Каталог

Обзор техники, технические характеристики устройств:
Каталог содержит 5783 описаний (характеристик) устройств
Автоакустика
Автоакустика
24 производителей
Устройства громкой связи
Устройства громкой связи
27 производителей
 
Колесные диски
Колесные диски
20 производителей
Шины
Шины
26 производителей
 
Телевизоры и мониторы
Телевизоры и мониторы
56 производителей
Автомагнитолы
Автомагнитолы
57 производителей
 

Хімчистка салону автомобіля своїми руками Кожному автовласникові коли-небудь доведеться зіткнутися з самостійної хімчисткою салону автомобіля. Справитися з чищенням килимків або килимового покриття можна не докладаючи надмірних зусиль, але про те як саме здійснювати маніпуляції, пов'язані з чищенням оббивної поверхні сидінь, обізнані далеко не всі. Адже використання неперевіреної технології хімчистки салону автомобіля може відгукнутися плачевними наслідками.

 

Коробка передач CVT Коробка CVT є варіатором, тобто в даному випадку мається на увазі, що за допомогою коробки проводиться автоматичне перемикання передач в безперервному режіме.Прі цьому відмінність від автоматичної трансмісії полягає в тому, що відсутня залежність від певної кількості ступенів. Варіатор має безліч передач, що дає можливість вибрати оптимальну передачу для конкретного режиму їзди.

 

Чи є у Вашого автомобіля прізвисько, ім'я або кличка? У багатьох автомобіль є членом сім'ї, який постійно виручає і має свої потреби та особливості. Інші вважають, що у автомобіля є душа, а раз так, то має бути і ім'я \ кличка. Даючи прізвисько автомобілю ми підкреслюємо його особливості характеру ..

 

 

Як перевірити реальний пробіг автомобіля При виборі підтриманого автомобіля кожен задається питанням, як визначити реальний пробіг автомобіля? Не секрет, що скрутити пробіг можна практично на будь-якій машині у фахівця за пару тисяч рублів, але є ряд способів, які підкажуть, як дізнатися справжній пробіг автомобіля за станом його салону.

Бесплатная

скачать

Аккаунты

2015 2016

Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net

для XenForo

для XenForo

Все о ремонте


Сейчас 11 гостей онлайн