Главная

Каталог

Обзор техники, технические характеристики устройств:
Каталог содержит 5783 описаний (характеристик) устройств
Автоакустика
Автоакустика
24 производителей
Устройства громкой связи
Устройства громкой связи
27 производителей
 
Колесные диски
Колесные диски
20 производителей
Шины
Шины
26 производителей
 
Телевизоры и мониторы
Телевизоры и мониторы
56 производителей
Автомагнитолы
Автомагнитолы
57 производителей
 

Як правильно мити автомобіль? В даний час продаються різні засоби для миття машини. Прийшовши в магазин Ви губитеся, що краще купити і чи варто їх взагалі застосовувати. Які засоби краще вибрати, і як правильно мити свого «залізного коня»? У цій статті ми поговоримо про мийці кузова, а ось в іншій ми детально обговоримо деталі того, як правильно мити двигун автомобіля.

 

Який автомобіль найнадійніший? Автомобіль - це механічний пристрій, що рано чи пізно ламається, тому абсолютно надійних машин не буває. Єдине, що є реальним в плані надійності - це кількість можливих проблем для власників автотранспорту. Тому, чим менше проблем, тим надійніше автомобіль. Які критерії необхідно враховувати, щоб визначити найнадійніший автомобіль?

 

Як вибрати гараж Купивши автомобіль, варто подбати про місце для його стоянки. Звичайно, залишити «залізного коня» можна і у дворі будинку або на сусідній вулиці, проте такий метод зберігання, незважаючи на всі зручності і безкоштовність, не позбавлений недоліків. Машина, залишена під відкритим небом, слабо захищена від викрадачів і автовандалів всіх мастей - від запеклих зловмисників до п'яних сусідів. Місця ж на охоронюваних стоянках доступні не завжди, тому багато автовласників рано чи пізно замислюються про те, який вибрати гараж і як не помилитися при покупці.

 

 

Про АБС на ВАЗ 2110 В даний час протиблокувальні встановлюються на переважну більшість автомобілів вже в базовій комплектації. Мало хто знає, що свого часу АвтоВАЗ проводив випробування АБС на ВАЗ 2112 і інших автомобілях десятого сімейства. А Ви знаєте, чим закінчилася ця розробка?

Бесплатная

скачать

Аккаунты

2015 2016

Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net

для XenForo

для XenForo

Все о ремонте


Сейчас 11 гостей онлайн