Главная

Каталог

Обзор техники, технические характеристики устройств:
Каталог содержит 5783 описаний (характеристик) устройств
Автоакустика
Автоакустика
24 производителей
Устройства громкой связи
Устройства громкой связи
27 производителей
 
Колесные диски
Колесные диски
20 производителей
Шины
Шины
26 производителей
 
Телевизоры и мониторы
Телевизоры и мониторы
56 производителей
Автомагнитолы
Автомагнитолы
57 производителей
 

Як вибрати старий автомобіль? Зовсім не кожна людина в наш час знаходиться в матеріальному стані, яке дозволяє придбати нову машину, саме тому безліч людей вирішують обзавестися старим автомобілем. Найбільший плюс яких - невелика вартість, зате мінусів безліч, і часто дуже серйозних.

 

Вартість утримання автомобілів по маркам Вартість самого автомобіля - це лише частина суми, яку автовласникові доведеться витратити на свого «залізного коня» за час його експлуатації. Регулярні витрати на бензин, техобслуговування, страхування та інше з часом стають порівнянними з ціною машини. В таких умовах цілком природно і розумно бажання вибирати транспортний засіб не тільки з його споконвічного прайсу і технічним параметрам, але і за вартістю утримання автомобіля на рік.

 

Як скласти договір купівлі продажу авто? Одним із способів купити або продати автомобіль в Росії, є складання договору купівлі-продажу автотранспортного засобу. Для багатьох автомобілістів скласти договір купівлі продажу автомобіля виявляється важким випробуванням, тому що не кожен знає про те, як зробити це правильно.

 

 

Про максимальну швидкість автомобіля Одна з характеристик автомобіля - максимальна швидкість. Для звичайного водія вона не така значуща, як витрата палива або час розгону машини до 100 км / год, але теж є важливим показником. Максимальна швидкість можна назвати мірилом досконалості машини.

Бесплатная

скачать

Аккаунты

2015 2016

Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net

для XenForo

для XenForo

Все о ремонте


Сейчас 11 гостей онлайн