Главная

Каталог

Обзор техники, технические характеристики устройств:
Каталог содержит 5783 описаний (характеристик) устройств
Автоакустика
Автоакустика
24 производителей
Устройства громкой связи
Устройства громкой связи
27 производителей
 
Колесные диски
Колесные диски
20 производителей
Шины
Шины
26 производителей
 
Телевизоры и мониторы
Телевизоры и мониторы
56 производителей
Автомагнитолы
Автомагнитолы
57 производителей
 

Як вибрати гараж Купивши автомобіль, варто подбати про місце для його стоянки. Звичайно, залишити «залізного коня» можна і у дворі будинку або на сусідній вулиці, проте такий метод зберігання, незважаючи на всі зручності і безкоштовність, не позбавлений недоліків. Машина, залишена під відкритим небом, слабо захищена від викрадачів і автовандалів всіх мастей - від запеклих зловмисників до п'яних сусідів. Місця ж на охоронюваних стоянках доступні не завжди, тому багато автовласників рано чи пізно замислюються про те, який вибрати гараж і як не помилитися при покупці.

 

Що ховається за малюнками протекторів? Прийшов новий сезон, коли хочеться більше драйву, вище швидкості і рівніше доріг. Багато автомобілістів заздалегідь готуються до того, щоб автомобіль зустрів весну в повній «бойовій» готовності і був готовий для поїздок на далекі відстані. Одним з пунктів підготовки автомобіля до сезону є покупка нової літньої гуми.

 

Прокурений салон автомобіля Якщо Ви не курите, то вибираючи старий автомобіль віддаєте перевагу тим авто, в оголошеннях про продаж яких явно вказано - «в салоні не курили», але як бути, якщо автомобіль за всіма параметрами влаштовує, а ось салон «прокурений».

 

 

Як зменшити витрату палива автомобіля? Мабуть, серед автомобілістів немає більш актуального питання, ніж питання про те, як зменшити витрату палива автомобіля? І не дивно, адже в умовах, коли ціни на бензин стрімко зростають, власники автомобілів змушені вдаватися до різних способів економії палива.

Бесплатная

скачать

Аккаунты

2015 2016

Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net

для XenForo

для XenForo

Все о ремонте


Сейчас 11 гостей онлайн