Главная

Каталог

Обзор техники, технические характеристики устройств:
Каталог содержит 5783 описаний (характеристик) устройств
Автоакустика
Автоакустика
24 производителей
Устройства громкой связи
Устройства громкой связи
27 производителей
 
Колесные диски
Колесные диски
20 производителей
Шины
Шины
26 производителей
 
Телевизоры и мониторы
Телевизоры и мониторы
56 производителей
Автомагнитолы
Автомагнитолы
57 производителей
 

Способи збільшення прохідності автомобіля Якщо Ви любитель активного відпочинку, любите рибалити, подорожувати, ходити в походи з наметом або на полювання, то напевно замислювалися про підвищення прохідності автомобіля. З настанням осінньо-весняного періоду, коли дороги перетворюються в кашу, про це згадують і інші автовласники. А які ви знаєте засоби для підвищення прохідності автомобіля?

 

Як зменшити витрату бензину? У зв'язку з тим, що бензин має таку якість, як постійне подорожчання, то виникає питання: як зменшити його витрати? Звичайно, більшого ефекту можна домогтися, якщо автомобіль повністю справний, так як будь-яка несправність підвищує витрата палива.

 

прикмети автомобілістів Народні прикмети і забобони зустрічаються повсюдно, не виняток і автомобіль. Частина водіїв перед початком поїздки промовляють "чарівні" слова, інші дотримуються забобонів в ході поїздки. У статті розповімо про прикмети водіїв, а також проведемо опитування на цю тему.

 

 

Як вибрати гараж Купивши автомобіль, варто подбати про місце для його стоянки. Звичайно, залишити «залізного коня» можна і у дворі будинку або на сусідній вулиці, проте такий метод зберігання, незважаючи на всі зручності і безкоштовність, не позбавлений недоліків. Машина, залишена під відкритим небом, слабо захищена від викрадачів і автовандалів всіх мастей - від запеклих зловмисників до п'яних сусідів. Місця ж на охоронюваних стоянках доступні не завжди, тому багато автовласників рано чи пізно замислюються про те, який вибрати гараж і як не помилитися при покупці.

Бесплатная

скачать

Аккаунты

2015 2016

Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net

для XenForo

для XenForo

Все о ремонте


Сейчас 11 гостей онлайн