Главная

Каталог

Обзор техники, технические характеристики устройств:
Каталог содержит 5783 описаний (характеристик) устройств
Автоакустика
Автоакустика
24 производителей
Устройства громкой связи
Устройства громкой связи
27 производителей
 
Колесные диски
Колесные диски
20 производителей
Шины
Шины
26 производителей
 
Телевизоры и мониторы
Телевизоры и мониторы
56 производителей
Автомагнитолы
Автомагнитолы
57 производителей
 

Як і де поставити нову машину на облік? Немає більш радісної події, ніж покупка нового автомобіля. Цей запах, який виходить від салону новенького авто, цей блиск фарби і хрому, комбінація з суцільних 0 на лічильнику одометра і багато-багато іншого. Такі моменти здатні ощасливити кого завгодно.

 

Що робити зі старими шинами У міру експлуатації автомобіля його шини зношуються, рано чи пізно їх доведеться замінити на нові. Викидати старі покришки категорично не можна, вони мають великий термін розкладання (120 років). Крім цього такий вчинок буде адміністративним правопорушенням. Краще подумайте, як використовувати старі покришки для справи.

 

Як зберегти гарантію на автомобіль? Як і будь-який дорогий товар, який ви купуєте в магазинах, на автомобіль також поширюється гарантійний термін. Правда, гарантія на автомобіль дещо відрізняється, ніж, наприклад, гарантія на телевізор, або мобільний телефон. Автомобіль має або термін гарантії, наприклад, 5 років, або гарантію на пробіг - умовно 50 тисяч км. Залежно від того, що досягається швидше - термін, або відстань, гарантія припиняє свою дію. Однак є випадки, коли гарантія закінчується достроково з вини покупця автомобіля, так як він не дотримувався норм, які прописані в договорі про гарантійне обслуговування автомобіля. «Як зберігати гарантію на автомобіль?» - Саме про це ми сьогодні і поговоримо.

 

 

Різновиди шин, які не бояться порізів і проколів Перші гумові шини, накачані повітрям, з'явилися в кінці XIX в. Це зробило поїздку більш комфортною і приємною. Перший прокол гумової шини зафіксований в 1889 році. І з тих пір велосипедисти і автолюбителі страждають від проколів. Але сучасні технології дозволили створити покришки, що не бояться проколів. Про них ми сьогодні і поговоримо.

Бесплатная

скачать

Аккаунты

2015 2016

Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net

для XenForo

для XenForo

Все о ремонте


Сейчас 11 гостей онлайн