Главная

Каталог

Обзор техники, технические характеристики устройств:
Каталог содержит 5783 описаний (характеристик) устройств
Автоакустика
Автоакустика
24 производителей
Устройства громкой связи
Устройства громкой связи
27 производителей
 
Колесные диски
Колесные диски
20 производителей
Шины
Шины
26 производителей
 
Телевизоры и мониторы
Телевизоры и мониторы
56 производителей
Автомагнитолы
Автомагнитолы
57 производителей
 

Купівля машини в кредит Купити автомобіль в кредит стала справою простим, а тому вельми буденним. Ось і статистика показує, що одна третина угод із продажу автотранспортних засобів здійснюється в кредит. Адже тепер його з легкістю можна отримати, навіть якщо продавцем машини є не юридична особа, а інша людина - знайомий або не дуже.

 

Як зменшити витрату бензину? У зв'язку з тим, що бензин має таку якість, як постійне подорожчання, то виникає питання: як зменшити його витрати? Звичайно, більшого ефекту можна домогтися, якщо автомобіль повністю справний, так як будь-яка несправність підвищує витрата палива.

 

Мийка двигуна автомобіля своїми руками Чи потрібно мити двигун автомобіля? Цим питанням рано чи пізно задається майже кожен автовласник. Неминуче що утворюється шар бруду, масла і солей на моторі не тільки надає підкапотному простору непривабливий зовнішній вигляд, але і викликає побоювання про майбутню працездатності авто.

 

 

Як обманюють на АЗС? Недолив бензину на АЗС Багато водіїв здогадуються про те, що на деяких заправних станціях практикують недолив бензину. Проте, практично ніхто не брався за те, щоб влаштувати несподівану перевірку для АЗС і вимагати компенсацію за ті літри, які так і не опинилися в баку вашого автомобіля. Сьогодні ми розповімо про те, які методи обману практикуються на наших заправках і про те, як можна викрити недобросовісних продавців бензину.

Бесплатная

скачать

Аккаунты

2015 2016

Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net

для XenForo

для XenForo

Все о ремонте


Сейчас 11 гостей онлайн