Главная

Каталог

Обзор техники, технические характеристики устройств:
Каталог содержит 5783 описаний (характеристик) устройств
Автоакустика
Автоакустика
24 производителей
Устройства громкой связи
Устройства громкой связи
27 производителей
 
Колесные диски
Колесные диски
20 производителей
Шины
Шины
26 производителей
 
Телевизоры и мониторы
Телевизоры и мониторы
56 производителей
Автомагнитолы
Автомагнитолы
57 производителей
 

Газобалонне обладнання на автомобілі Одним з альтернативних джерел палива для автомобілів є газ. Багато автомобілістів вже провели переобладнання своєї машинки на споживання газу, як більш дешевого і екологічного палива, в порівнянні з бензином.

 

Який автомобіль найнадійніший? Автомобіль - це механічний пристрій, що рано чи пізно ламається, тому абсолютно надійних машин не буває. Єдине, що є реальним в плані надійності - це кількість можливих проблем для власників автотранспорту. Тому, чим менше проблем, тим надійніше автомобіль. Які критерії необхідно враховувати, щоб визначити найнадійніший автомобіль?

 

Як оплатити податок на машину? Кожна людина, яка є власником автомобіля, зобов'язаний щорічно платити податок на транспортний засіб. Розмір суми податку будується з різних показників: це марка автомобіля, об'єм двигуна, вік авто, норми токсичності і багато іншого.

 

 

Задня залежна, незалежна і напівзалежна підвіски, яка краще? Спереду автомобіля встановлюють, як правило, незалежну підвіску типу Макферсон, двохважеля або підвіску. А ось задня підвіска може мати істотні відмінності. Залежно від автомобіля і умов його експлуатації, ззаду застосовується залежна, напівзалежна або незалежна підвіска з різною кількістю важелів. Кожна конструкція має свої особливості, переваги і недоліки, а яка з них краще?

Бесплатная

скачать

Аккаунты

2015 2016

Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net

для XenForo

для XenForo

Все о ремонте


Сейчас 11 гостей онлайн