Главная

Каталог

Обзор техники, технические характеристики устройств:
Каталог содержит 5783 описаний (характеристик) устройств
Автоакустика
Автоакустика
24 производителей
Устройства громкой связи
Устройства громкой связи
27 производителей
 
Колесные диски
Колесные диски
20 производителей
Шины
Шины
26 производителей
 
Телевизоры и мониторы
Телевизоры и мониторы
56 производителей
Автомагнитолы
Автомагнитолы
57 производителей
 

Тенденції продажів ВАЗ 2110 в Москві в 2015 році Аналітичні прогнози про збільшення попиту на старі транспортні засоби в 2015 році з одночасним падінням популярності нових авто виправдалися повністю. Найбільш продаваними вітчизняними автомобілями і раніше залишаються моделі Волзького автозаводу.

 

Хімчистка салону автомобіля своїми руками Кожному автовласникові коли-небудь доведеться зіткнутися з самостійної хімчисткою салону автомобіля. Справитися з чищенням килимків або килимового покриття можна не докладаючи надмірних зусиль, але про те як саме здійснювати маніпуляції, пов'язані з чищенням оббивної поверхні сидінь, обізнані далеко не всі. Адже використання неперевіреної технології хімчистки салону автомобіля може відгукнутися плачевними наслідками.

 

Як зберегти гарантію на автомобіль? Як і будь-який дорогий товар, який ви купуєте в магазинах, на автомобіль також поширюється гарантійний термін. Правда, гарантія на автомобіль дещо відрізняється, ніж, наприклад, гарантія на телевізор, або мобільний телефон. Автомобіль має або термін гарантії, наприклад, 5 років, або гарантію на пробіг - умовно 50 тисяч км. Залежно від того, що досягається швидше - термін, або відстань, гарантія припиняє свою дію. Однак є випадки, коли гарантія закінчується достроково з вини покупця автомобіля, так як він не дотримувався норм, які прописані в договорі про гарантійне обслуговування автомобіля. «Як зберігати гарантію на автомобіль?» - Саме про це ми сьогодні і поговоримо.

 

 

Найдорожча гума на авто (ціни і фото) Щороку з настанням холодів автомобілісти змушені міняти шини. Хороша модель гуми може стати серйозним ударом по сімейному бюджету. Ринок насичений безліччю пропозицій. У більшості сервісів можна придбати непогану гуму, середня ціна якої на ринку близько 5000 рублів. Однак деякі моделі шин коштують набагато дорожче.

Бесплатная

скачать

Аккаунты

2015 2016

Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net

для XenForo

для XenForo

Все о ремонте


Сейчас 11 гостей онлайн