Главная

Каталог

Обзор техники, технические характеристики устройств:
Каталог содержит 5783 описаний (характеристик) устройств
Автоакустика
Автоакустика
24 производителей
Устройства громкой связи
Устройства громкой связи
27 производителей
 
Колесные диски
Колесные диски
20 производителей
Шины
Шины
26 производителей
 
Телевизоры и мониторы
Телевизоры и мониторы
56 производителей
Автомагнитолы
Автомагнитолы
57 производителей
 

Ланцюги протиковзання (відгуки і опис) Ланцюги для коліс автомобіля значно збільшують зчіпні властивості коліс, а відповідно істотно підвищують прохідність по снігу або бездоріжжю. Інша перевага колісних ланцюгів проти ковзання в тому, що їх можна одягнути безпосередньо перед бездоріжжям, а по трасі їхати в звичайному режимі. У цій статті ми розглянемо які бувають противоскользящие ланцюга на колеса, а також чи варто їх встановлювати на легковий автомобіль.

 

Легкосплавні колісні диски У наш час диски, виготовлені з таких матеріалів, як алюміній і магній, отримали повсюдне застосування. Це пов'язано з тим, що вони мають ряд переваг в порівнянні з металевою штампуванням.

 

Як відновити вкрадені номери? В умовах, коли ціни ростуть, немов на дріжджах, коли заробітної плати більшості не вистачає, кожен змушений заробляти так, як уміє. Одні займаються чесною працею - інтелектуальної, або фізичною діяльністю; інші - в пошуку легкої наживи, часто роблять злочини, ніж шкодять більшості інших людей. Одним з таких видів «промислів», який набув значного поширення в наш час, є крадіжка автомобільних номерів.

 

 

Гарантійне обслуговування автомобіля Кожен новенький автомобіль, який купується споживачем в автосалоні, має певні критерії і терміни гарантії. Одні автомобілісти є затятими противниками гарантійного обслуговування автомобіля, мотивуючи це високими витратами, інші, намагаються не втрачати можливість обслуговувати свій автомобіль в спеціальної сервісної станції. Що дає гарантія і наскільки вона важлива, ми і спробуємо розібратися.

Бесплатная

скачать

Аккаунты

2015 2016

Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net

для XenForo

для XenForo

Все о ремонте


Сейчас 11 гостей онлайн