Главная

Каталог

Обзор техники, технические характеристики устройств:
Каталог содержит 5783 описаний (характеристик) устройств
Автоакустика
Автоакустика
24 производителей
Устройства громкой связи
Устройства громкой связи
27 производителей
 
Колесные диски
Колесные диски
20 производителей
Шины
Шины
26 производителей
 
Телевизоры и мониторы
Телевизоры и мониторы
56 производителей
Автомагнитолы
Автомагнитолы
57 производителей
 

Гаджети для автомобілістів в найближчому майбутньому Автомобільні гаджети (пристрої) дуже швидко розвиваються і удосконалюються. Ще зовсім недавно вирушаючи в інше місто ми брали з собою атлас, зараз ми не можемо уявити експлуатацію автомобіля без навігатора GPS. А які будуть гаджети для автомобілістів в недалекому майбутньому?

 

До чого призводять несправності амортизаторів Безпека на дорозі складається з багатьох чинників, наприклад, від досвіду водія, якості дорожнього покриття і справності самого автомобіля. Компанія Mando справила тест амортизаторів, які вже відслужили свій термін і опублікували свої результати ..

 

Як правильно мити автомобіль? В даний час продаються різні засоби для миття машини. Прийшовши в магазин Ви губитеся, що краще купити і чи варто їх взагалі застосовувати. Які засоби краще вибрати, і як правильно мити свого «залізного коня»? У цій статті ми поговоримо про мийці кузова, а ось в іншій ми детально обговоримо деталі того, як правильно мити двигун автомобіля.

 

 

Як не спати за кермом Близько 20% всіх ДТП в світі відбувається через те, що водій засинає за кермом з причин перевтоми. Уникнути такого розвитку подій просто - достатньо не вирушати в дорогу, не виспавшись, і утримуватися від стомлюючої нічної їзди. На жаль, виходить це далеко не завжди, і часом обставини складаються так, що поїздки, незважаючи на втому, не уникнути. Якщо вам належить далеку подорож, і ви побоюєтеся сну за кермом, прочитайте цю статтю до кінця і дізнайтеся, як не допустити засипання через втому.

Бесплатная

скачать

Аккаунты

2015 2016

Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net

для XenForo

для XenForo

Все о ремонте


Сейчас 11 гостей онлайн