Главная

Каталог

Обзор техники, технические характеристики устройств:
Каталог содержит 5783 описаний (характеристик) устройств
Автоакустика
Автоакустика
24 производителей
Устройства громкой связи
Устройства громкой связи
27 производителей
 
Колесные диски
Колесные диски
20 производителей
Шины
Шины
26 производителей
 
Телевизоры и мониторы
Телевизоры и мониторы
56 производителей
Автомагнитолы
Автомагнитолы
57 производителей
 

Що робити зі старими шинами У міру експлуатації автомобіля його шини зношуються, рано чи пізно їх доведеться замінити на нові. Викидати старі покришки категорично не можна, вони мають великий термін розкладання (120 років). Крім цього такий вчинок буде адміністративним правопорушенням. Краще подумайте, як використовувати старі покришки для справи.

 

Як вибрати масло для двигуна? Вірний вибір масла для вашого автомобіля грає істотну роль в тому, наскільки довго і добре він прослужить. Побачивши незліченної кількості різних марок і видів моторних масел покупець може запросто заплутатися.

 

Яку вибрати машину нову або стару? У нового автомобіля переваг набагато більше, ніж недоліків. Найголовніше її перевага - новизна, Ви можете бути впевнені в тому, що вона повністю справна і готова до експлуатації. Звичайно ж Ви можете бути впевнені в тому, що на новій машині встановлені всі фірмові, «рідні» запчастини, вузли та агрегати.

 

 

Як обманюють на АЗС? Недолив бензину на АЗС Багато водіїв здогадуються про те, що на деяких заправних станціях практикують недолив бензину. Проте, практично ніхто не брався за те, щоб влаштувати несподівану перевірку для АЗС і вимагати компенсацію за ті літри, які так і не опинилися в баку вашого автомобіля. Сьогодні ми розповімо про те, які методи обману практикуються на наших заправках і про те, як можна викрити недобросовісних продавців бензину.

Бесплатная

скачать

Аккаунты

2015 2016

Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net

для XenForo

для XenForo

Все о ремонте


Сейчас 11 гостей онлайн