Главная

Каталог

Обзор техники, технические характеристики устройств:
Каталог содержит 5783 описаний (характеристик) устройств
Автоакустика
Автоакустика
24 производителей
Устройства громкой связи
Устройства громкой связи
27 производителей
 
Колесные диски
Колесные диски
20 производителей
Шины
Шины
26 производителей
 
Телевизоры и мониторы
Телевизоры и мониторы
56 производителей
Автомагнитолы
Автомагнитолы
57 производителей
 

Покриття воском автомобіля (відгуки, опис) На автомобільних мийках часто пропонують додаткову послугу, яка називається "обробка воском автомобіля". Чи буде користь від такої обробки кузова або це марна трата грошей? Давайте спробуємо розібратися, навіщо покривати воском машину і які є відгуки за цією послугою ..

 

Як обманюють на АЗС? Недолив бензину на АЗС Багато водіїв здогадуються про те, що на деяких заправних станціях практикують недолив бензину. Проте, практично ніхто не брався за те, щоб влаштувати несподівану перевірку для АЗС і вимагати компенсацію за ті літри, які так і не опинилися в баку вашого автомобіля. Сьогодні ми розповімо про те, які методи обману практикуються на наших заправках і про те, як можна викрити недобросовісних продавців бензину.

 

Як не спати за кермом Близько 20% всіх ДТП в світі відбувається через те, що водій засинає за кермом з причин перевтоми. Уникнути такого розвитку подій просто - достатньо не вирушати в дорогу, не виспавшись, і утримуватися від стомлюючої нічної їзди. На жаль, виходить це далеко не завжди, і часом обставини складаються так, що поїздки, незважаючи на втому, не уникнути. Якщо вам належить далеку подорож, і ви побоюєтеся сну за кермом, прочитайте цю статтю до кінця і дізнайтеся, як не допустити засипання через втому.

 

 

Про АБС на ВАЗ 2110 В даний час протиблокувальні встановлюються на переважну більшість автомобілів вже в базовій комплектації. Мало хто знає, що свого часу АвтоВАЗ проводив випробування АБС на ВАЗ 2112 і інших автомобілях десятого сімейства. А Ви знаєте, чим закінчилася ця розробка?

Бесплатная

скачать

Аккаунты

2015 2016

Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net

для XenForo

для XenForo

Все о ремонте


Сейчас 11 гостей онлайн