Главная

Каталог

Обзор техники, технические характеристики устройств:
Каталог содержит 5783 описаний (характеристик) устройств
Автоакустика
Автоакустика
24 производителей
Устройства громкой связи
Устройства громкой связи
27 производителей
 
Колесные диски
Колесные диски
20 производителей
Шины
Шины
26 производителей
 
Телевизоры и мониторы
Телевизоры и мониторы
56 производителей
Автомагнитолы
Автомагнитолы
57 производителей
 

Який віск для автомобіля краще вибрати Нанесення воску на кузов автомобіля дозволяє отримати блиск, а утворює плівка захищає кузов від впливу навколишнього середовища. Існує кілька різновидів воску і кожен з них має свої переваги і недоліки. А Ви знаєте, який віск для машини краще вибрати?

 

Що повинно бути в автомобілі? Кожному автолюбителю відомо, що в автомобілі неодмінно повинні бути такі предмети першої необхідності як вогнегасник, аптечка, аварійний знак. Але це далеко не весь список предметів, яким слід перебувати в багажнику машини, так що повинно бути в авто?

 

Прокурений салон автомобіля Якщо Ви не курите, то вибираючи старий автомобіль віддаєте перевагу тим авто, в оголошеннях про продаж яких явно вказано - «в салоні не курили», але як бути, якщо автомобіль за всіма параметрами влаштовує, а ось салон «прокурений».

 

 

Що краще автомат або варіатор? При покупці автомобіля з вибором між автоматичною і механічною коробками передач особливих проблем у більшості покупців не виникає. Однак коли мова заходить про відмінності варіатора від «автомата», далеко не кожен може відразу ж сказати, який з цих двох трансмісій варто віддати перевагу. У кожної КПП є свої переваги і недоліки, знання яких допоможе водієві самому вирішити для себе, що краще - варіатор або АКПП.

Бесплатная

скачать

Аккаунты

2015 2016

Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net

для XenForo

для XenForo

Все о ремонте


Сейчас 11 гостей онлайн