Главная

Каталог

Обзор техники, технические характеристики устройств:
Каталог содержит 5783 описаний (характеристик) устройств
Автоакустика
Автоакустика
24 производителей
Устройства громкой связи
Устройства громкой связи
27 производителей
 
Колесные диски
Колесные диски
20 производителей
Шины
Шины
26 производителей
 
Телевизоры и мониторы
Телевизоры и мониторы
56 производителей
Автомагнитолы
Автомагнитолы
57 производителей
 

Коробка передач CVT Коробка CVT є варіатором, тобто в даному випадку мається на увазі, що за допомогою коробки проводиться автоматичне перемикання передач в безперервному режіме.Прі цьому відмінність від автоматичної трансмісії полягає в тому, що відсутня залежність від певної кількості ступенів. Варіатор має безліч передач, що дає можливість вибрати оптимальну передачу для конкретного режиму їзди.

 

Як відновити поліс ОСАГО? У житті бувають різні ситуації, які здатні принести чимало проблем, але, так би мовити, легко все неприємності переносить той, хто до них готовий, хто знає, яким шляхом необхідно йти, щоб вирішити проблему. Однією з таких проблем, головних болів, є питання, пов'язані зі страхуванням. У даній сфері дуже багато нюансів, про які багато хто не здогадуються, тому, в сфері автострахування кожен водій повинен мати максимальні знання. Сьогодні ми поговоримо про те, як відновити поліс ОСАГО, адже, така необхідність може виникнути абсолютно у кожного.

 

Як вибрати страхову компанію? На сьогоднішній день існує декілька сотень страхових компаній, які ведуть між собою активну боротьбу за клієнтів. Одні є сумлінними продавцями страхових послуг, про репутацію інших краще і зовсім не говорити. Проте, з усієї існуючої маси пропозицій ви повинні вміти вибрати дійсно краще, вибрати ту страхову компанію, яка «не вмиє руки», якщо виникне необхідність відшкодовувати збиток клієнтові. У цій статті ми дамо вам максимум рад, як вибрати страхову компанію і не пошкодувати про це в подальшому.

 

 

Правила перевезення тварин в автомобілі Іноді залишити вдома вихованців на час відпустки або дачного сезону не представляється можливим, тому нам часто доводиться спостерігати стирчать з вікон тварин. Розглянемо основні правила перевезення собак і кішок в автомобілі.

Бесплатная

скачать

Аккаунты

2015 2016

Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net

для XenForo

для XenForo

Все о ремонте


Сейчас 11 гостей онлайн