Главная

Каталог

Обзор техники, технические характеристики устройств:
Каталог содержит 5783 описаний (характеристик) устройств
Автоакустика
Автоакустика
24 производителей
Устройства громкой связи
Устройства громкой связи
27 производителей
 
Колесные диски
Колесные диски
20 производителей
Шины
Шины
26 производителей
 
Телевизоры и мониторы
Телевизоры и мониторы
56 производителей
Автомагнитолы
Автомагнитолы
57 производителей
 

При якій температурі міняти зимову гуму? Так як не можна визначити чітку межу між літом і зимою в плані експлуатації автомобіля, то досить складно визначити дату і температуру при якій пора міняти гуму. Особливо проблематичним цей процес став останнім часом, так як погодні умови стали нестабільні і непередбачувані.

 

Купівля китайського автомобіля В останні роки автомобілі Китайських марок почали активно завойовувати ринок. Чи варто купувати китайський автомобіль? Їх головним плюсом є звичайно ж відносно не висока ціна, і більш висока стандартна комплектація ніж у автомобілів Російського виробництва.

 

Що робити зі старими шинами У міру експлуатації автомобіля його шини зношуються, рано чи пізно їх доведеться замінити на нові. Викидати старі покришки категорично не можна, вони мають великий термін розкладання (120 років). Крім цього такий вчинок буде адміністративним правопорушенням. Краще подумайте, як використовувати старі покришки для справи.

 

 

Задня залежна, незалежна і напівзалежна підвіски, яка краще? Спереду автомобіля встановлюють, як правило, незалежну підвіску типу Макферсон, двохважеля або підвіску. А ось задня підвіска може мати істотні відмінності. Залежно від автомобіля і умов його експлуатації, ззаду застосовується залежна, напівзалежна або незалежна підвіска з різною кількістю важелів. Кожна конструкція має свої особливості, переваги і недоліки, а яка з них краще?

Бесплатная

скачать

Аккаунты

2015 2016

Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net

для XenForo

для XenForo

Все о ремонте


Сейчас 11 гостей онлайн