Главная

Каталог

Обзор техники, технические характеристики устройств:
Каталог содержит 5783 описаний (характеристик) устройств
Автоакустика
Автоакустика
24 производителей
Устройства громкой связи
Устройства громкой связи
27 производителей
 
Колесные диски
Колесные диски
20 производителей
Шины
Шины
26 производителей
 
Телевизоры и мониторы
Телевизоры и мониторы
56 производителей
Автомагнитолы
Автомагнитолы
57 производителей
 

Бензин АІ 92 або 95, що краще? Який бензин заливати в бак зазначено в керівництві автомобіля, але як показує практика не всі водії дотримуються цих рекомендацій. У спробах заощадити багато хто починає заправляти свій автомобіль бензином з меншим октановим числом, ніж зазначено в рекомендаціях заводу виробника. А Ви знаєте, що буде якщо залити 95 замість 92?

 

Які існують види повного приводу? Якщо ви є власником, шанувальником, або тільки збираєтеся придбати автомобіль, який має привід на всі 4-колеса, тоді ця стаття саме для вас. Ми постараємося розглянути всі існуючі на сьогоднішній день системи повного приводу, їх переваги і недоліки. Тому, влаштовуйтеся по зручніше, придбайте необхідні знання та робіть висновки, який саме вид повного приводу є для вас найбільш зручним для користувачів.

 

Товщиномір лакофарбового покриття, як вибрати? Битий чи ні? Це головне питання при покупці підтриманого автомобіля. Визначити приховані пошкодження кузова можна різними способами, а останнім часом покупці все частіше починають користуватися товщиномірами. Це спеціальні пристрої, які дозволяють виміряти товщину лакофарбового покриття (ЛКП). Однак не всі вони однаково ефективні.

 

 

Як зменшити витрату бензину? У зв'язку з тим, що бензин має таку якість, як постійне подорожчання, то виникає питання: як зменшити його витрати? Звичайно, більшого ефекту можна домогтися, якщо автомобіль повністю справний, так як будь-яка несправність підвищує витрата палива.

Бесплатная

скачать

Аккаунты

2015 2016

Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net

для XenForo

для XenForo

Все о ремонте


Сейчас 11 гостей онлайн