Главная

Каталог

Обзор техники, технические характеристики устройств:
Каталог содержит 5783 описаний (характеристик) устройств
Автоакустика
Автоакустика
24 производителей
Устройства громкой связи
Устройства громкой связи
27 производителей
 
Колесные диски
Колесные диски
20 производителей
Шины
Шины
26 производителей
 
Телевизоры и мониторы
Телевизоры и мониторы
56 производителей
Автомагнитолы
Автомагнитолы
57 производителей
 

Лада Гранта, як бюджетний автомобіль У період кризи продажі автомобілів в Росії істотно скоротилися. Народ намагається економити на всьому, в тому числі і на покупку машини, тому намагаються вибрати, що подешевше .. Один з бюджетних автомобілів АвтоВАЗу - Лада Гранта. А чи варто розглядати цей транспортний засіб маючи в кишені мінімум грошей?

 

Про максимальну швидкість автомобіля Одна з характеристик автомобіля - максимальна швидкість. Для звичайного водія вона не така значуща, як витрата палива або час розгону машини до 100 км / год, але теж є важливим показником. Максимальна швидкість можна назвати мірилом досконалості машини.

 

Експертиза автомобіля після ремонту Від ДТП не застрахований жоден учасник дорожнього руху. Навіть якщо ви водій професіонал, якщо ви чудово володієте своїм автомобілем, причиною аварії може стати неуважність інших учасників руху. Зрозуміло, після виниклої аварійної ситуації, ремонт автомобіля неминучий і серйозність цього ремонту залежить від того, наскільки сильно постраждав ваш автомобіль.

 

 

Покриття воском автомобіля (відгуки, опис) На автомобільних мийках часто пропонують додаткову послугу, яка називається "обробка воском автомобіля". Чи буде користь від такої обробки кузова або це марна трата грошей? Давайте спробуємо розібратися, навіщо покривати воском машину і які є відгуки за цією послугою ..

Бесплатная

скачать

Аккаунты

2015 2016

Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net
Раздача E-Mail
© Источник: http://prikolis.net

для XenForo

для XenForo

Все о ремонте


Сейчас 11 гостей онлайн